Campagne

Campagne (4)

Ambassadeur worden

Voor verenigingen bestaat de mogelijkheid om ambassadeur te worden van 'de Liemers, helemaal goed!' Ben je trots op deze prachtige regio en draag je de Liemers een warm hart toe, dan verwelkomen we je graag als ambassadeur! Hoe meer verenigingen de Liemers uitdragen, hoe krachtiger en uitgebreider deze regio wordt gepromoot! Naast verenigingen uit de gemeente Duiven, Westervoort en Zevenaar mag iedere vereniging die zich verbonden voelt met de Liemers ambassadeur worden. Lees op deze pagina hoe je ambassadeur kunt worden, onderaan kun je je aanmelden.

Lees meer...

Partner worden

Voor ondernemers en organisaties bestaat de mogelijkheid om partner te worden van 'de Liemers, helemaal goed!'. Ben je trots op deze prachtige regio en draag je de Liemers een warm hart toe, dan verwelkomen we je graag als partner! Hoe meer bedrijven en organisaties partner worden en het logo uitdragen, hoe krachtiger en uitgebreider de Liemers wordt gepromoot. Lees op deze pagina wat de voordelen zijn van partner worden, onder aan de pagina kun je je aanmelden.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
next
prev

DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
next
prev

Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

 

Contact opnemenwe horen graag van je

Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

Inloggen or Aanmelden