Voorbeelden uitingen (28)

Benieuwd hoe jij de Liemers op een originele manier kunt uitdragen? Doe hier inspiratie op!

PIT Pannerden maakt de Liemers weer helemaal goed!

Afgelopen 25 juli zijn er een viertal welkomstborden aan de invalswegen van Pannerden geplaatst. De borden bevatten aan de voorkant een welkomsttekst en aan de achterzijde is groot het logo van "de Liemers helemaal goed" geplaatst. Deze borden geven verenigingen uit Pannerden de mogelijkheid hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Alle borden in de standaards zullen in voorkomende gevallen vervangen worden door borden van de vereniging en na afloop van de betreffende activiteit komen de borden van PIT er weer in.
Lees meer...

Das Groessen

De eerste editie van Das Groessen vond plaats op zondag 14 juni op en rond het St. Isidorusplein te Groessen plaats. Ongeveer zeventig bedrijven en verenigingen leverden op hun eigen wijze een bijdrage aan deze dag. Tijdens de manifestatie presenteerden deelnemers zich via kraampjes, demonstraties en activiteiten. De gebouwen – het Dorpshuis, Rinoceros, Judo Groessen en Scouting – werden allemaal benut voor het podium, een terras, een kinderdorp en een foodplein.
Lees meer...

Wima Freshfood

Sinds 6 januari 2015 rijdt de bus van Wima Fresfood door de Liemers en omstreken. De eerste rijdende bordbuster voor het platform BIZZNIZZ-NOT-AS-USUAL.COM. Het platform voor Liemerse ondernemers waar zij kunnen vertellen waarom het hier helemaal goed! werken is.
Lees meer...

Rabo IJsbaan Duiven

Van 5 december 2014 tot en met 4 januari 2015 was de Rabo IJsbaan in Duiven weer geopend. De Rabo IJsbaan werd georganiseerd door de Stichting Winterevenementen Duiven. SWD is een non-profit organisatie en eventuele opbrengsten uit de activiteiten komen volledig ten gunste van goede doelen.
Lees meer...

De streekfietstocht

De streekfietstocht vond op 4 en 5 oktober 2014 plaats in de Liemers. Een initiatief om de inwoners van de Liemers kennis te laten maken met de streekproducten uit de regio. Voor de promotie van het evenement is de Liemers, helemaal goed! benaderd om te ondersteunen.
Lees meer...

B2B de Liemers

Op 30 september 2014 vond B2B de Liemers plaats in hotel Duiven. De zes gemeenten Doesburg, Duiven, Montferland, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar presenteerde zichzelf in 'de Liemers, helemaal goed' stijl. De gemeenten straalden uit dat de Liemers een aantrekkelijk gebied is om te ondernemen.
Lees meer...

Sub Aqua Libera

Op 17 juni 2014 werd de ambassadeursprijs voor verenigingen uitgereikt. De vereniging die de campagne op de meest ludieke wijze kon uiten maakte kans op een bijdrage in de clubkas. De bedragen varieerden van €100,- voor de derde plaats tot €500,- voor de eerste plaats. De Original Liemers Musikanten werden derde gevolgd door het schuttersgilde St. Jan. Duikteam Sub Aqua Libera ging er vandoor met het goud.
Lees meer...

Bordbusters BIZZNIZZ-NOT-AS-USUAL

In het voorjaar van 2014 is er vanuit de campagne flink geïnvesteerd bij bedrijven om het ondernemende karakter van de Liemers beter tot haar recht te laten komen. Middels grote spandoeken/bordbusters aan de zijkant van bedrijfspanden wordt er een inzicht gegeven in de gang van zaken binnen. Overal waar een bordbuster hangt wordt dus vooruitstrevend gewerkt!
Lees meer...

Dreamfields 2013

Zaterdag 29 juni jongstleden vond Dreamfields plaats aan recreatiegebied Rhederlaag bij Lathum in de gemeente Zevenaar. Dit dancefestival van organisator The Matrixx is in drie jaar uitgegroeid tot een prachtig evenement voor 20.000 mensen. In samenwerking met The Matrixx zijn vanuit de campagne de Liemers, helemaal goed! een aantal vormen van cobranding ontstaan. Dit is het koppelen van verschillende merken aan elkaar om zo een grotere slagkracht te kunnen maken en schaalvergroting te realiseren tegen relatief lage kosten.  

Lees meer...

Waaier 'Zin in Zevenaar'

Waaier uit over de gemeente Zevenaar met de 'Zin in Zevenaar Waaier'! De gemeente Zevenaar heeft een waaier ontwikkeld, die bezoekers en nieuwe inwoners een indruk geeft van het kleurrijke Zevenaar. In het midden van de Waaier wordt informatie gegeven over de Liemers, helemaal goed!, waar Zevenaar onderdeel van is. Ook wordt er verwezen naar de website van de Liemers, www.deliemershelemaalgoed.nl, voor meer informatie over de campagne.   

Lees meer...

50PlusBeurs in de Liemers

De Liemerse 50 Plus Beurs heeft een vervolg gekregen. Na het succes van vorig jaar, is op zaterdag 6 april de tweede editie van de 50 Plus Beurs in sporthal Lentemorgen te Zevenaar geweest. Het is namelijk goed vertoeven voor vijftigplussers in de Liemers en dat lieten de 75 exposanten tijdens deze beurs zien!

Lees meer...

Access4it: ScanCoveryTrial

De ScanCoveryTrial is een autosportevenement waarbij een race- of rallylicentie niet nodig is. De ScanCoveryTrial editie 2013, wordt gereden van vrijdag 4 januari tot en met zaterdag 12 januari 2013. De tocht gaat in zeven dagen tijd kris kras door Scandinavië, ruim 7000 kilometer en dat onder omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen welke kunnen dalen tot wel min 40 graden Celcius.

Lees meer...

Atletiek Vereniging Zevenaar

In de nacht van 4 op 5 mei heeft een groep hardlopers van Atletiek Vereniging Zevenaar het bevrijdingsvuur opgehaald in Wageningen. Ze hebben T-shirts laten bedrukken met het logo van de Liemers, helemaal goed! erop. Een heleboel mensen hebben dit gezien, tijdens het evenement maar ook later in de krant en op websites.

Lees meer...

DansJeFit

DansJeFit, begin 2013 uitgekozen tot aanstormend talent als het gaat om wie de creatiefste ondernemer van Zevenaar is, is ook partner van de Liemers, helemaal goed! Jong, ondernemend, creatief en volop in beweging! Dat is het concept DansJeFit en dat is wat zij zal uitdragen tijdens haar jaarlijkse Dansuitvoering op zondag 24 maart 2013 in sporthal Triominos te Duiven aan de Eltensestraat, alwaar zij na de overweldigende toeloop van bezoekers vorig jaar dit jaar twee voorstellingsrondes zal geven (12.00-14.15 uur en 17.00-19.15 uur).

Lees meer...

Deurmat Swisher

Sjaak van Huet van Swisher Hygiëne Service in Zevenaar (verantwoordelijk voor Midden en Oost Nederland) heeft het logo van de campagne op een deurmat opgenomen. Zijn relaties zullen hier niet omheen kunnen, aangezien de mat direct bij binnenkomst in de gang van zijn bedrijf in Zevenaar ligt. Overigens zullen mensen die mail contact hebben met Sjaak van Huet, ook gewezen worden op de campagne, daar het logo is opgenomen in zijn e-mail handtekening.

Lees meer...

Hajenius Beleving bij Buitengoed de Panoven

Ook Buitengoed de Panoven in Zevenaar is partner van de campagne de Liemers, helemaal goed! Voor de echte levensgenieters begint Buitengoed de Panoven met een bijzondere beleving van het proeven van Hajenius Sigaren gecombineerd met het proeven van single Malt Schotse Whisky, vergezeld van streekhapjes die de smaakbeleving verhogen. Op de poster waarmee dit gecommuniceerd wordt is het logo opgenomen. Lees meer over Hajenius Beleving en om te reserveren.

Lees meer...

IJsbaan Duiven

Van 1 december tot en met 6 januari is de IJsbaan in Duiven geopend. De Rabo IJsbaan wordt georganiseerd door de Stichting Winterevenementen Duiven. Eventuele opbrengsten uit de activiteiten van de stichting komen volledig ten gunste van voornamelijk locale goede doelen. De stichting SWD kent geen betaalde medewerkers en vaart volledig op vrijwilligers.

Lees meer...

inDeLiemers.nl

Internet bureau Blik op online en reclamebureau Sprong concept + ontwerp uit Zevenaar is de kracht achter de website www.indeliemers.nl. Op deze website vinden inwoners en bezoekers van de regio informatie over alle evenementen. Naast het feit dat het logo is opgenomen op verschillende websites hebben ze ook gebruik gemaakt van hun persmoment om het logo uit te dragen. Bovenstaande afbeelding is uit De Zevenaar Post van 7 maart en is geplaatst naar aanleiding van de lancering van de website.

Lees meer...

Rabobank bierviltjes

De Rabobank draagt de Liemers een warm hart toe, hetgeen zich uit in vele initiatieven. Mede in het kader van de Liemers, helemaal goed! is door de Rabobank recentelijk een sociaal-economisch onderzoek naar de kracht van de Liemers afgerond, met als doel de kansen en mogelijkheden voor deze regio in kaart te brengen met een mogelijke nieuwe stip aan de horizon.

Lees meer...

DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
next
prev

DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
next
prev

Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

 

Contact opnemenwe horen graag van je

Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

Inloggen or Aanmelden