Access4it: ScanCoveryTrial

De ScanCoveryTrial is een autosportevenement waarbij een race- of rallylicentie niet nodig is. De ScanCoveryTrial editie 2013, wordt gereden van vrijdag 4 januari tot en met zaterdag 12 januari 2013. De tocht gaat in zeven dagen tijd kris kras door Scandinavië, ruim 7000 kilometer en dat onder omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen welke kunnen dalen tot wel min 40 graden Celcius.

Het Duivense bedrijf Acces4it doet met twee auto's mee aan het evenement. Extra bijzonder is dat zij met twee electrische auto's meedoen, iets dat in de geschiedenis van de ScanCoveryTrial nog nooit eerder is gebeurd. Op de foto hierboven staan de portefeuillehouders van de vier Liemerse gemeenten Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar rond één van de auto's. Dit is voor Hotel Duiven bij Arnhem A12, tijdens de B2B Beurs de Liemers. Tijdens deze beurs werden de auto's 'live' beplakt.
Laatst aangepast opmaandag, 15 december 2014 14:39
 • Deel artikel met je vrienden

 • DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden