DansJeFit

DansJeFit, begin 2013 uitgekozen tot aanstormend talent als het gaat om wie de creatiefste ondernemer van Zevenaar is, is ook partner van de Liemers, helemaal goed! Jong, ondernemend, creatief en volop in beweging! Dat is het concept DansJeFit en dat is wat zij zal uitdragen tijdens haar jaarlijkse Dansuitvoering op zondag 24 maart 2013 in sporthal Triominos te Duiven aan de Eltensestraat, alwaar zij na de overweldigende toeloop van bezoekers vorig jaar dit jaar twee voorstellingsrondes zal geven (12.00-14.15 uur en 17.00-19.15 uur).

Aansluitend zal op maandag 25 maart in sporthal Triominos te Duiven (10.00-11.30uur) de allereerste DansJeFit DanceBattle georganiseerd worden: een dansstimuleringsproject voor de groepen 7 en/of 8 van maximaal 15 basisscholen die met een eigen samen te stellen DanceCrew (maximaal 30 leerlingen) al dansend de strijd met elkaar aan gaan om de felbegeerde DansJeFit Dance Awards!

Voor en tijdens deze evenementen komt de Liemers, helemaal goed! nadrukkelijk terug. Zo heeft DansJeFit het logo opgenomen op de posters en op de entreekaarten. Tijdens het evenement zijn verschillende promotionele uitingen als banieren en vlaggen van de campagne te zien.

www.dansjefit.nl

Laatst aangepast opzondag, 12 januari 2014 12:36
 • Deel artikel met je vrienden

 • Meer in deze categorie:
  « Carnaval in de Liemers   |   Deurmat Swisher »

  DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden