Das Groessen

De eerste editie van Das Groessen vond plaats op zondag 14 juni op en rond het St. Isidorusplein te Groessen plaats. Ongeveer zeventig bedrijven en verenigingen leverden op hun eigen wijze een bijdrage aan deze dag. Tijdens de manifestatie presenteerden deelnemers zich via kraampjes, demonstraties en activiteiten. De gebouwen – het Dorpshuis, Rinoceros, Judo Groessen en Scouting – werden allemaal benut voor het podium, een terras, een kinderdorp en een foodplein.

    
Groessen is onderdeel van de Liemers.
Das Groessen weet dit maar al te goed. Daarom hebben zij de Liemers, helemaal goed! op verschillende manieren meegenomen voor- en tijdens de manifestatie. Zo stond het logo op de plattegrond en prominent op het magazine dat zij hebben uitgegeven. Verder droegen de medewerkers polo's met het logo erop en stonden de DLHG banners op de locate.


In ruil voor deze uitingen is Das Groessen meerdere malen via Sociale Media meegenomen. De berichten hebben meer dan 2.750 personen bereikt. Daarnaast zijn de shirts middels cofinanciering bekostigd.

Ook samen werken aan een sterke regio? Mail naar info@deliemershelemaalgoed.

Laatst aangepast opdonderdag, 18 juni 2015 10:58
 • Deel artikel met je vrienden

 • DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden