De Liemers Helemaal Goed deelt cheques uit voor logogebruik

Wie gebruikt het logo van De Liemers Helemaal Goed het origineelst? Die ontvangt een mooie cheque voor de clubkas.

Twee keer per jaar buigt de projectgroep van De Liemers Helemaal goed zich over deze vraag. Ook dit keer zijn er drie cheques uitgedeeld aan verenigingen en initiatieven die het logo en dus het gebied de Liemers hebben uitgedragen. De eerste prijs was voor de Original Liemers Musikanten die het logo levensgroot op hun grote aanhanger hebben gemaakt. Duivens wethouder Sjef van Groningen overhandigde voorzitter Bert Giesbers een cheque van 250 euro.

De tweede prijs ging naar Stichting Actief Spijk voor het gebruik van het logo en de naam Liemers in de film die eind vorig jaar werd gepresenteerd. Zevenaars wethouder Belinda Elfrink overhandigde Guido Ariessen van de Stichting Spijk Actief een cheque van 150 euro.

De derde prijs was voor Jan en Monique van Looijengoed uit Westervoort. Het logo van Regio de Liemers (DLHG) was op de rallyauto's geplakt waarmee hij en meerdere Liemerianen deelnam aan de Scan Covery Trial door Scandinavië. Wethouder Arthur Boone van de gemeente Westervoort reikte Jan een cheque van 50 euro uit.

De drie genoemde wethouders maken allemaal deel uit van de stuurgroep De Liemers Helemaal Goed.

Laatst aangepast opmaandag, 19 maart 2018 16:19
 • Deel artikel met je vrienden

 • DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden