Deurmat Swisher

Sjaak van Huet van Swisher Hygiëne Service in Zevenaar (verantwoordelijk voor Midden en Oost Nederland) heeft het logo van de campagne op een deurmat opgenomen. Zijn relaties zullen hier niet omheen kunnen, aangezien de mat direct bij binnenkomst in de gang van zijn bedrijf in Zevenaar ligt. Overigens zullen mensen die mail contact hebben met Sjaak van Huet, ook gewezen worden op de campagne, daar het logo is opgenomen in zijn e-mail handtekening.


Zelf zo'n logo-mat? Wanneer je kunt aantonen partner of ambassadeur te zijn van de campagne geeft Swisher 5% korting op de aanschaf en het onderhoud (wassen en wisselen). Indien je op een willekeurig formaat op de mat ook het logo van DLHG plaatst (co-branding), zijn er nog aanvullende mogelijkheden. Ontwerpkosten zijn gratis. Meer info? Bel met Swisher: 06-52694484.

Laatst aangepast opzondag, 12 januari 2014 12:31
 • Deel artikel met je vrienden

 • Meer in deze categorie:
  « DansJeFit   |   Dreamfields 2013 »
  Meer in deze categorie: « DansJeFit Dreamfields 2013 »

  DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden