B2B de Liemers

Op 30 september 2014 vond B2B de Liemers plaats in hotel Duiven. De zes gemeenten Doesburg, Duiven, Montferland, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar presenteerde zichzelf in 'de Liemers, helemaal goed' stijl. De gemeenten straalden uit dat de Liemers een aantrekkelijk gebied is om te ondernemen.
Vanuit de gemeente was er de behoefte om samen naar buiten te treden. Echter was er een verbindende factor nodig: de Liemers, helemaal goed!. Samenwerken en verbinden zijn belangrijke aspecten binnen de campagne. Deze aspecten zijn omarmd door de gemeenten, daarom is er ondersteund vanuit de campagne.

Er zijn verschillende mogelijkheden aangedragen door de Liemers, helemaal goed!. Uiteindelijk is de keuze gevallen op een eenvoudige, strak ingerichte stand met een interactieve kaart als belangrijkste punt. Met de verzamelde informatie is er contact gezocht met SPRONG reclame studio en Blik Op Online. Zij hebben een interactieve kaart vormgegeven en verwerkt tot een bruikbare presentatie op 'touch screens'.

Het resultaat was een stand waar alle gemeenten zich gezamenlijk presenteerden. Vragen over bedrijventerreinen als het Ambacht en Innofase, detailhandel gebieden als Zevenaar en Didam en vrijetijdseconomie zones als Carvium Novum en Doesburg konden in dezelfde stand worden beantwoord. De interactieve kaart bood met foto's en locatie 'pins' ondersteuning voor de bezoekers.
Laatst aangepast opmaandag, 15 december 2014 14:22
 • Deel artikel met je vrienden

 • DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden