De streekfietstocht

De streekfietstocht vond op 4 en 5 oktober 2014 plaats in de Liemers. Een initiatief om de inwoners van de Liemers kennis te laten maken met de streekproducten uit de regio. Voor de promotie van het evenement is de Liemers, helemaal goed! benaderd om te ondersteunen.

Het mooie en vooral lekkere van de regio laten zien en proeven middels een fietstocht en streekproducten, kan vanuit de campagne niet anders dan ondersteunt worden. De campagne is er immers voor de regio. De streekfietstocht heeft daarom het logo verwerkt door alle promotiematerialen die zij zelf gecreëerd hebben. De flyer, het filmpje en de website zijn hier voorbeelden van.

De Liemers, helemaal goed! heeft daarom meerdere malen aandacht geschonken aan de streekfietstocht op haar Facebook-pagina. Deze berichten hebben meer dan 3.500 mensen bereikt. Er zijn in samenwerking met de organisatie twee kaartjes verloot op de Facebookpagina van de Liemers, helemaal goed!. Deze 'Like, Share & Win' actie heeft meer dan 11.000 mensen bereikt.
Laatst aangepast opdinsdag, 07 oktober 2014 16:02
 • Deel artikel met je vrienden

 • Meer in deze categorie:
  « B2B de Liemers   |   Muziekstad Zevenaar »
  Meer in deze categorie: « B2B de Liemers Muziekstad Zevenaar »

  DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden