Waaier 'Zin in Zevenaar'

Waaier uit over de gemeente Zevenaar met de 'Zin in Zevenaar Waaier'! De gemeente Zevenaar heeft een waaier ontwikkeld, die bezoekers en nieuwe inwoners een indruk geeft van het kleurrijke Zevenaar. In het midden van de Waaier wordt informatie gegeven over de Liemers, helemaal goed!, waar Zevenaar onderdeel van is. Ook wordt er verwezen naar de website van de Liemers, www.deliemershelemaalgoed.nl, voor meer informatie over de campagne.   


De Waaier is ingedeeld in de volgende rubrieken: algemene informatie, landschap, wonen, de Liemers, voorzieningen, verenigingen, bezienswaardigheden, recreatiegebieden en fiets- en wandelroutes.

Zolang de voorraad strekt, is de waaier van Zevenaar beschikbaar bij de receptie van het BAThuis, op de VVV-locaties (Buitengoed De Panoven en Liemers Museum in Zevenaar en Cafetaria Joosje in Giesbeek) en in het Informatiecentrum Groot Holthuizen. De waaier is ook digitaal beschikbaar, zie hiervoor de website www.zininzevenaar.nl.

Laatst aangepast opzondag, 12 januari 2014 12:33
 • Deel artikel met je vrienden

 • Meer in deze categorie:
  « Receatiegebied Rhederlaag   |   Dreamfields 2014 »

  DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden