Wima Freshfood

Sinds 6 januari 2015 rijdt de bus van Wima Fresfood door de Liemers en omstreken. De eerste rijdende bordbuster voor het platform BIZZNIZZ-NOT-AS-USUAL.COM. Het platform voor Liemerse ondernemers waar zij kunnen vertellen waarom het hier helemaal goed! werken is.

   
Eigenaar van
Wima Freshfood, Wilfred van Maanen, maakt de naam BIZZNIZZ-NOT-AS-USUAL helemaal waar. Hij brengt dagelijks verse producten uit de Liemers naar verschillende restaurants en winkels in en rondom de Liemers. Klantvriendelijkheid en kwaliteit van de diensten en producten staan daarbij hoog in het vaandel. Wima Freshfood levert onder andere aan 't Raedthuys Duiven, Campanile Zevenaar, Welling Catering Duiven, Bakker Bart Duiven, Rutgers Grand Cafe Lathum en Coop Babberich met producten uit de regio.

IMG 6663BIZZNIZZ-NOT-AS-USUAL.COM is in 2014 ontstaan om te laten zien waarom het helemaal goed! werken is in de Liemers. Wie kan dit beter vertellen dan ondernemers zelf. Met mooie voorbeelden uit de praktijk zijn er al diverse blogs ontstaan. Bent u ook een  trotse ondernemer in de Liemers? Gebruik #dlhg en meld u hier aan als blogger of stuur een mail naar: .

Laatst aangepast opdinsdag, 19 mei 2015 09:41
 • Deel artikel met je vrienden

 • Meer in deze categorie:
  « Rabo IJsbaan Duiven   |   Sub Aqua Libera 2015 »

  DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden