Logo
Print deze pagina

Brommers kieken levert een cheque op

Ze zijn er dolblij mee. Gruosna 838 mocht uit handen van wethouder Gemma Tiedink van de gemeente Duiven een cheque van 250 euro in ontvangst nemen voor het ‘creatief’ uitdragen van het beeldmerk De Liemers Helemaal Goed (DLHG).

De projectgroep De Liemers Helemaal Goed zet zich in om deze regio op de kaart te zetten. Het bekende logo is een van de pijlers van de campagne, die wordt ondersteund door de Liemerse gemeenten. De projectgroep deelt regelmatig cheques uit aan partijen die het logo gebruiken.
De commissie Gruosna 838 gebruikt het logo al geruime tijd. De commissie maakt deel uit van carnavalsvereniging De Deurdreiers en organiseerde in Groessen jarenlang de Amsterdamse avond. De toegangsbewijzen werden uitgerust met het logo van De Liemers Helemal Goed.
De commissie is echter van meer markten thuis. Tijdens de manifestatie Das Groessen in 2018 werd het event ‘Brommers Kieken’ gehouden. Prachtige modellen uit het verleden werden tentoongesteld en de brommers trokken er ook op uit voor een heuse Liemerse toertocht. Promotie van de Liemers in woord en daad. Want de deelnemers mochten op hun brommer niet alleen de Liemers ontdekken, ook het beeldmerk van De Liemers Helemaal Goed werd een speerpunt in de publiciteitscampagne van Gruosna 838. Banners, vlaggen en een logo op alle reclamebordjes voor de toertocht met het bekende beeldmerk waarmee Gruosna 838 laat zien trots te zijn op de Liemers.

Verenigingen of instellingen die ook kans willen maken op een cheque, kunnen een foto opsturen naar .

Laatst aangepast opmaandag, 01 april 2019 09:57
  • Deel artikel met je vrienden

  • logo prov geldersland witdit project wordt mede mogelijk
    gemaakt door de Provincie Gelderland