Feestelijk afsluiting van de maand december!

Winnares Kim uit Westervoort!

Wat is er nu leuker dan € 100, - shoptegoed winnen? Om te laten zien dat het 'helemaal goed!' shoppen is in de Liemers is er in december een winactie geweest waarbij de winnaar het shoptegoed kon besteden bij partners die zijn aangesloten bij de Liemers, helemaal goed!

Met als thema ''december feestmaand'' is er vier maal € 100, - shoptegoed weggegeven. Inwoners van de gemeenten Zevenaar, Rijnwaarden, Westervoort en Duiven zijn via Facebook opgeroepen om foto's in te sturen voor de winkel waar hij of zij het shoptegoed zou willen spenderen, waarbij de rode smiley (logo de Liemers, helemaal goed!) zichtbaar is. De foto die het meestal aantal likes heeft verzameld won het shoptegoed.

Op dinsdag 8 december ging de eerste actie van start waarbij inwoners foto's konden insturen van het winkelgebied in Zevenaar gevolgd door Rijnwaarden, Westervoort en Duiven. Zo heeft onder andere familie van den Hondel uit Lobith een diner voor negentien personen aangeschaft bij Emté supermarkt. En heeft de familie Bullee voor zoontje Cas de verzameling (kinder)boekjes uitgebreid.

De officiële winnaars werden bekendgemaakt door de wethouders van de betreffende gemeentes. Zo is de maand december voor verschillende families en partners van de Liemers, helemaal goed! extra feestelijk geëindigd!
Laatst aangepast opvrijdag, 08 januari 2016 16:24
 • Deel artikel met je vrienden

 • DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden