Gemaakt in de Liemers: een groot succes!

32 activiteiten en bijna 5.000 bezoekers . Op 12 september 2015 vonden de laatste Gemaakt in de Liemers activiteiten plaats tijdens de officiële festival periode van Gemaakt in Gelderland. Tijdens dit erfgoedfestival werd de Gelderse maakindustrie in de etalage gezet. Door de deelname van verschillende Liemerse bedrijven is de regio bij een groot publiek op de kaart gezet.

Bylandt Straatbaksteen, VanderSanden Group en Wienerberger organiseerden vier open dagen omtrent het thema baksteen. Op Buitengoed de Panoven konden bezoekers aansluitend meer te weten komen over de geschiedenis van de baksteen en was het mogelijk eigen bakstenen te maken.

In Zevenaar verzorgde Kinkelder BV een open dag in het teken van metaalbewerking. ''We kunnen niet anders concluderen dan dat onze Open Dag een geweldig succes is geweest. Naar schatting hebben we ruim 1.000 bezoekers gehad. Klanten, leveranciers, familieleden, vrienden en mensen uit de omgeving hebben zich erg positief uitgelaten over ons bedrijf en de medewerkers'' aldus Angela Barto van Kinkelder BV.

Ook kleinschaligere bedrijven zoals Assemblagebedrijf PERFECT, Concepts & Images, de Verzameling, het Liemers Museum, waterbuffelboerderij Arns en de Volksuniversiteit Zevenaar zijn actief geweest. Verschillende open dagen, lezingen en workshops hebben Gemaakt in de Liemers compleet gemaakt.

Naast de enorme inzet van alle bedrijven, verenigingen en andere partijen is er vanuit de regiomarketingcampagne 'de Liemers, helemaal goed!' flink geïnvesteerd in Gemaakt in de Liemers. Door bedrijven te enthousiasmeren, bijeenkomsten te organiseren en met als resultaat 32 activiteiten en bijna 5.000 bezoekers!
Laatst aangepast opvrijdag, 18 september 2015 11:15
 • Deel artikel met je vrienden

 • DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden