Genomineerden Liemerse Sportprijs zijn bekend!

De Liemerse Sportprijs staat weer op de agenda. Op donderdag 13 december worden Liemerse sporters in het zonnetje gezet in de Ogtent in Duiven. Dit gebeurt tijdens een speciaal gala waar ook bekende Liemerse sporters hun medewerking aan verlenen. De nominaties zijn ondertussen bekend.

De nominaties voor de Liemerse Sportprijs zijn bekend!

In de categorie Sportman zijn genomineerd atleet Frank Futselaar (Westervoort), triatleet Hugo Boschker (Duiven) en tennisser Wesley Koolhof (Duiven).

In de categorie Sportvrouw zijn genomineerd atlete Famke Heinst (Spijk), atlete Bregje Sloot (Lobith) en schietkampioene Mandy Mulder (Zevenaar).

In de categorie Sportteam zijn genomineerd voetbalteam DCS 1 (Zevenaar), zeilteam WSV Giesbeek en de dansers van D-Unit Dancecrew (Liemers).

In de categorie Coach zijn genomineerd tang soo do karate leraar Peter van de Schepop (Arnhem, actief in Zevenaar), tenniscoach Marko Kroes (Duiven) en atletiekcoach Titus Fierkens (Zevenaar).

In de categorie Talent zijn genomineerd wielrenner Wouter van de Weerdhof (Lobith), skiër Iris van den Berg (Westervoort) en wegrace Victor Steeman (Lathum).

In de categorie Aangepaste sporter zijn genomineerd werpster Noortje van Bindsbergen (Zevenaar), zitvolleybalster Renske den Haan (Duiven) en para-amazone Demi Vermeulen (Zevenaar).

In de categorie Evenement zijn genomineerd Bert Timmer Memorial Loop (Duiven), Dijkencross (Pannerden) en Triathlon Didam.

De Liemerse Sportprijs begint donderdag 13 december om half 8. Gedeputeerde Jan Markink van de Provincie Gelderland verricht de opening.

De organisatie van de sportprijs werkt nauw samen met het Candea College en het Liemers College. Zo zal een band van het Liemers College op de verkiezingsavond optreden en is de fotoklas van het Candea College druk bezig om onder leiding van fotograaf René Nijhuis alle genomineerden op de foto te zetten. Alle Liemerse sportverenigingen zijn welkom de avond bij te wonen.

Meer informatie en stemmen kan via www.liemersesportprijs.nl/genomineerden/.

Foto: René Nijhuis

Laatst aangepast opdonderdag, 06 december 2018 10:40
 • Deel artikel met je vrienden

 • DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden