Inwoners vonden € 250,- shoptegoed in de winkelstraten van de Liemers!

Winnaars DLHG shoptegoed Duiven (Fleur en Serge)
€ 250,- shoptegoed vinden, wie wil dat nou niet? Om te laten zien dat het 'helemaal goed!' shoppen is in de Liemers is er afgelopen zomer elke laatste vrijdag van de maand € 250,- shoptegoed verstopt vanuit de campagne de Liemers, helemaal goed!. Dankzij deze vernieuwende actie konden de gelukkige vinders het shoptegoed besteden bij partners die zijn aangesloten bij de Liemers, helemaal goed!


Op vrijdag 26 juni is het eerste DLHG kistje verstopt in Zevenaar met daarin het shoptegoed. Om 11:00 uur werd de eerste aanwijzing geplaatst op de Facebookpagina van @RegiodeLiemers over de locatie van het kistje. Yasmine uit Zevenaar was de snelste en won € 250,- aan shoptegoed dat ze diezelfde dag heeft uitgegeven bij lokale partners die zijn aangesloten bij de Liemers, helemaal goed! Deze partners zijn te herkennen aan de rode smiley op de winkelruit. Na Yasmine in Zevenaar waren Fleur en Serge in Duiven, Marga en Tessa in Westervoort en Angela in Tolkamer/Lobith de gelukkige vinders van € 250,- aan shoptegoed. Tijdens het besteden van het shoptegoed bij lokale partners waren er enthousiaste reacties van zowel de winnaars als van de aangesloten partners.

De verstopactie was een initiatief van de Liemers, helemaal goed!: de regiomarketingcampagne van de Liemers. De Liemers, helemaal goed! biedt een promotionele kapstok om samen de regio op de kaart te zetten. De campagne ondersteunt, inspireert en faciliteert in activiteiten. Zo faciliteert het workshopavonden voor verenigingen, heeft het ondernemers geïnspireerd om deel te nemen aan het publieksevenement Gemaakt in Gelderland en maakte het deze verstopactie mogelijk. Al deze activiteiten dragen er aan bij om de regio op de kaart te zetten.

Laatst aangepast opvrijdag, 04 december 2015 11:04
 • Deel artikel met je vrienden

 • DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden