Laatste Nieuws (190)

Op deze pagina wordt je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en weetjes over 'de Liemers, helemaal goed!'. Heb je zelf nieuws wat betrekking heeft op 'de Liemers, helemaal goed!' dan kan je dat mailen naar .

Ben je benieuwd naar algemeen nieuws uit de Liemers? Kijk dan eens op LiemersActueel.nl. Een platform voor en door de Liemers. Met onder andere nieuws, foto's, video's en nog meer leuke blogs.

Schatkamer van de Liemers, verhaal 21: Stoombierbrouwerij De Star in Duiven

Bierbrouwen is eeuwen oud. Kloosterlingen verstaan al vroeg de kunst om bier te maken en het gewone volk brouwt al in de Middeleeuwen thuis gerstenat voor eigen gebruik. Duiven heeft met Stoombierbrouwerij De Star ook een brouwhistorie. Een brouwerij waar stoom de moutmolen en de pompen aandrijft én de ketel verwarmt, wat het brouwproces en de bierkwaliteit ten goede komt.

Lees meer...

Winnaar Liemerse foto Mei 2020 bekend

We hebben weer een maandwinnaar. Mei was een goede fotomaand. Nooit eerder kregen we zoveel foto's toegestuurd. We konden ze niet allemaal plaatsen. De maandwinnaar kreeg ook gigantisch veel likes. Jos van Zijl is de gelukkige. Deze prachtige foto gemaakt bij het Kandia gemaal met uitzicht op Groessen is de winnaar geworden. Een prachtige foto! Jos, de 25 euro gaan naar jou. Proficiat.

Lees meer...

Schatkamer van de Liemers, verhaal 9: Gimborn, brieven en schoonschrift

Schrijf je nog wel eens een brief? Een Whatsapp-berichtje is tegenwoordig snel verstuurd. We doen het tientallen keren per dag. We gebruiken de smartphone niet alleen meer om met vrienden en familie in contact te zijn. We kopen online, we tikken mailtje en we betalen er mee in de winkel. Iets opschrijven op een stuk papier met een pen doen we steeds minder.
Lees meer...

Schatkamer van de Liemers, verhaal 8: Turmac

Sigaretten en kunst gingen jarenlang hand in hand

‘Turmac betekende veel voor Zevenaar’

Vroeger was het heel gewoon. Als je zo rond je zestiende ging werken dan ging je als vanzelfsprekend ook roken. Dan hoorde je er echt bij. Nu weten we beter. We weten hoe ongezond roken is. Steeds meer mensen stoppen er mee en jongeren beginnen er niet meer aan.

Lees meer...

DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
next
prev

DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
next
prev

Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

 

Contact opnemenwe horen graag van je

Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

Inloggen or Aanmelden