Mike Snoei hoofdgast Liemerse Sportprijs

De Liemerse Sportprijs nadert haar ontknoping. De tweede editie van de Liemerse Sportprijs wordt op woensdag 11 december gehouden in Kunstwerk! Het Musiater in Zevenaar. De Graafschap-trainer Mike Snoei uit Didam reikt enkele prijzen uit.

De Liemerse Sportprijs zet sporters die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben verricht in het zonnetje. Het is een initiatief van regiocampagne De Liemers Helemaal Goed in samenwerking met de Liemerse gemeenten Duiven, Westervoort, Zevenaar en Doesburg en de sportredactie van dagblad De Gelderlander. De eerste editie vorig jaar in De Ogtent in Duiven trok ruim 300 bezoekers.

Hoofdgast is dit keer De Graafschap-trainer Mike Snoei uit Didam. Snoei strijdt nu met de Superboeren om de titel in de Keuken Kampioen Divisie en was eerder trainer van het Arnhemse Vitesse. De geboren Rotterdammer speelde in zijn actieve carrière voor Feyenoord, Excelsior en Sparta.

Net als vorig jaar verzorgt de band The Fastest Way Out (TFWO) de muzikale omlijsting. Leerlingen van zowel het Liemers College als Candea College verzorgen ook op andere fronten een bijdrage aan de avond (hospitality en fotografie).

Genomineerden

Er zijn diverse categorieën waarin prijzen worden uitgereikt. In de categorie Sportman strijden tennisser Wesley Koolhof (Duiven), atleet Frank Futselaar (Westervoort) en bokser Enrico Lacruz om de eer. In de categorie Sportvrouw zijn genomineerd: springruiter Tani Joosten (Zevenaar), atlete Bregje Sloot (Lobith) en rugby speelster Willemijn ter Avest (Zevenaar).

In de categorie Talent zijn genomineerd hockeyster Bo van Kempen (Zevenaar), turner Kasper Wiendels (Groessen) en korfballer Daan Dijkstra (Duiven).

In de categorie Aangepaste sporter zijn genomineerd zwemster Esmee Anne de Meulmeester (Giesbeek) en para-amazone Demi Vermeulen (Zevenaar).

In de categorie Coach zijn genomineerd volleybalcoach Erik Reitsma (Westervoort), tenniscoach Marco Kroes (Duiven) en atletiekcoach Titus Fierkens (Zevenaar).

In de categorie Sportteam zijn genomineerd voetbalteam Sportclub Doesburg 1, zeilteam WSV Giesbeek en de dansers van D-UNIT Dancecrew (Liemers).

Op de website www.liemersesportprijs.nl zijn alle genomineerden met hun prestaties terug te vinden. Via die website kan ook gestemd worden. Uiteindelijk worden de publieksstemmen gecombineerd met het oordeel van de vakjury. Het totaal levert de winnaars in de diverse klassen op.

De verkiezingsavond begint op 11 december om 20.00 uur. De zaal gaat om 19.30 uur open.

 

De Graafschap-trainer Mike Snoei reikt enkele prijzen uit. (copyright: De Graafschap Media)

DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
next
prev

DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
next
prev

Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

 

Contact opnemenwe horen graag van je

Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

Inloggen or Aanmelden