Nieuwsbrief de Liemers, helemaal goed - februari 2019

Printen

Indien deze e-mail niet goed wordt weergegeven kunt u via deze link de webversie bekijken.

De liemers, helemaal goed!

Graag houden we u via deze nieuwsbrief op de hoogteUitgave februari 2019

Toeristisch Platform op
4 februari bij Het Musiater

Spacer


Op maandagavond 4 februari vindt het Toeristisch Platform plaats bij Het Musiater in Zevenaar. Toeristische en recreatieve bedrijven uit de Liemers zijn daar net als de regionale overheden voor uitgenodigd. De organisatie is in handen van Visit Arnhem Nijmegen (voormalig RBT KAN) en De Liemers Helemaal Goed.


De avond begint om 19.45 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Er zijn presentaties van De Liemers Helemaal Goed, Visit Arnhem Nijmegen en de gemeente Zevenaar. Daarnaast kunnen aanwezigen meedenken over een Liemerse Toeristische krant. Daarvoor worden er workshops gehouden.


Aanmelden kan nog steeds via .

divider

Liemerse Sportprijs
daverend succes


Kleurrijke awards, enthousiaste bezoekers en dolblije winnaars. De eerste editie van de Liemerse Sportprijs viel donderdagavond 13 december in de smaak. Maar liefst driehonderd bezoekers trok de verkiezingsavond in De Ogtent in Duiven.

PSV-spits Luuk de Jong reikte drie van de zeven prijzen uit. De prijzen werden uitgereikt door PSV-spits Luuk de Jong, gedeputeerde Jan Markink, wethouder Hans Breunissen (Westervoort) en de burgemeesters Rik de Lange (Duiven) en Ella Schadd (Zevenaar). De prijzen gingen naar de Bert Timmer Memorial Loop (categorie Sportevenement van het jaar). Triatleet Hugo Boschker uit Duiven en atlete Bregje Sloot uit Lobith werden gekroond tot respectievelijk AeroFitt Sportman en AeroFitt Sportvrouw van het jaar. De prijzen in de andere categorieën gingen naar Zeilteam WSV Giesbeek (Sportteam van het jaar), atletiekcoach Titus Fierkens (Coach van het Jaar), zitvolleybalster Renske den Haan (Aangepaste sporter van het jaar) en skiester Iris van den Berg (Sporttalent van het jaar). De Liemers College Band The Fastest Way Out verzorgde de muzikale intermezzo’s.

De after movie is gemaakt door leerling Moos Polak van het Candea College. Bekijk hier de aftermovie!

divider

Op zoek naar de
Liemerse schat!


Speurders opgelet!

Zeer binnenkort volgt er weer een zoektocht naar de Liemerse Schat. Gedurende 4 dagen geven we via Facebook aanwijzingen over een locatie waar op vrijdagmiddag om 15:00u de sleutel naar de schat vrijgegeven wordt.

De persoon die de weg naar de schatkist weet te vinden en uiteindelijk de sleutel tot de schat weet te bemachtigen ontvangt een waardecheque ter waarde van € 250,= shoptegoed. De schat ligt, zoals altijd, verborgen in een Liemerse winkel / mkb-bedrijf.

Houd onze Facebookpagina in de gaten.

Spacer
Spacer

Ondernemer in beeld
op Liemers Actueel


Liemers Actueel heeft een nieuwe rubriek. In ‘Liemers werkt’ worden Liemerse ondernemers aan de tand gevoeld. In de eerste editie staat Freddy Melgers van Liemers Reclame in de spotlights.

Binnenkort is de rubriek ook te lezen in De Liemers Helemaal Goed Courant. Ondernemers die ook iets met de Liemers hebben en aan deze rubriek willen meedoen nodigen wij uit een email te sturen. Dat geldt eveneens voor medewerkers van bedrijven.

Heb jij een collega die wij in het zonnetje mogen zetten met een kort artikeltje en foto? Laat het ons weten via .

Alies Reijnen wint
fotomaandprijs


Onze oproep om mooie foto’s op te sturen die vervolgens worden geplaatst op onze Facebookpagina leveren prachtige plaatjes op. De mooiste foto’s ontvangen 25 euro. Zoals Alies Reijnen die de zonsopgang prachtig vastlegde vanaf het NS Station in Duiven.

Heb jij ook een mooie foto? Stuur die op naar .

Een nieuwe vlog


Kunstwerk! Liemers Museum draagt de geschiedenis van de Liemers prachtig uit. Maar er is zoveel moois beschikbaar dat veel objecten zijn opgeslagen in het depot. Met deze vlog, een initiatief van De Liemers Helemaal Goed, geven we maandelijks een kijkje in de ‘Schatkamer van de Liemers’ oftewel het depot van het Liemers Museum. De vlogs worden mogelijk gemaakt door Leven in de Liemers, De Liemers Helemaal Goed en Kunstwerk! Liemers Museum.

In de negende editie duikt depotbeheerder Chris Kroon in de wereld van de kerkbaljuw oftewel suisse en zijn roede. Bekijk de vlog door te klikken op de volgende link: deliemershelemaalgoed.nl.

Spacer

DLHG

Spacer


Het doel van de Liemers, helemaal goed! is om het sociaal en economisch rendement binnen de domeinen wonen, werken, leven en recreëren te vergroten. Middels deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden over de voortgang van de campagne.
 

de Liemers, helemaal goed!
 

      

dlhg.nl                                                           #dlhg

bottom

Klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief.