Liemerse Sportprijs op herhaling! - Nieuwsbrief DLHG - okotober 2019

Printen

Indien deze e-mail niet goed wordt weergegeven kunt u via deze link de webversie bekijken.

De liemers, helemaal goed!

Graag houden we u via deze nieuwsbrief op de hoogte Uitgave oktober 2019

Liemerse Sportprijs
gaat op herhaling

Spacer


De Liemerse Sportprijs gaat op herhaling. Na het succes van vorig jaar trekt de sportieve karavaan dit keer naar Zevenaar, waar op woensdag 11 december Kunstwerk! Het Musiater het decor vormt voor de verkiezingsavond.

De Liemerse Sportprijs wil sporters die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben verricht in het zonnetje zetten. De Liemerse Sportprijs is een initiatief van regiocampagne De Liemers Helemaal Goed in samenwerking met de Liemerse gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar en de sportredactie van dagblad De Gelderlander. De eerste editie vorig jaar in De Ogtent in Duiven trok ruim 300 bezoekers. Toenmalig PSV-spits Luuk de Jong (zie foto) deelde de prijzen uit, terwijl het Candea College en het Liemers College bijdragen leverden via muziek, techniek en fotografie. Dat gaat ook dit keer weer gebeuren.
In verschillende categorieën worden er ‘Liemerse’ prijzen uitgereikt: AeroFitt Sportman, AeroFitt Sportvrouw, Sportploeg, Coach, Talent en Aangepaste sporter.

Vanaf 14 oktober kunnen de nominaties worden doorgegeven via www.liemersesportprijs.nl.

divider

Wie ontvangt de
cheque van 250 euro


We gaan weer een prijs uitreiken aan de vereniging, stichting of persoon die het logo van De Liemers Helemaal Goed op de meest creatieve en nadrukkelijke manier uitdraait.

We hebben al enkele inzendingen. Eind deze maand reiken we een cheque uit van 250 euro. Wil jij daar ook voor in aanmerking komen, stuur ons jouw foto waarop je laat zien hoe je ons logo hebt uitgedragen. Dat kan via e-mail: . Laat zien dat je trots bent op de regio, laat zien dat je trots bent op de Liemers.

Foto: de vorige cheque werd uitgereikt aan ‘Brommers Kieken’ van Gruosna in Groessen.

divider

Brainstormsessies op weg
naar Liemerse AmbassadeDe Liemerse Ambassade gaat er komen. Maar hoe wordt deze ingevuld? Tijdens drie brainstormsessie bij Hotel Van der Valk in Duiven hebben belanghebbenden daar met elkaar van gedachten over gewisseld. Tijdens de bijeenkomsten passeerden tal van ideeën de revue, kwamen er do's en dont’s op tafel en werd er vooral veel gediscussieerd. Wat zijn de gevaren van een Liemerse Ambassade en waar liggen de kansen? "Laat de Liemerse Ambassade het projectbureau zijn voor mooie Liemerse initiatieven", zo werd er bijvoorbeeld geopperd.

Ook De Liemers Helemaal Goed heeft deelgenomen aan de sessies. De kans is groot dat DLHG een rol krijgt in de Liemerse Ambassade. Binnenkort meer nieuws.

Overigens schuift De Liemers Helemaal Goed regelmatig aan om mee te denken over de ontwikkelingen in de Liemers. Bij sessies over het Vrijetijdbeleid, het Voorzitterdiner in Duiven en bij de gesprekken rond Fashion Outlet Zevenaar.

Spacer
Spacer

Sonja Jonkhout maakt
winnende foto september


Onze oproep om mooie foto’s op te sturen die vervolgens worden geplaatst op onze Facebookpagina leveren prachtige plaatjes op. De mooiste foto’s ontvangen 25 euro. Zoals Sonja Jonkhout die de zonsondergang in Tolkamer prachtig op de gevoelige plaat vastlegde.

Heb jij ook een mooie foto? Stuur die op naar .
 

Caravanwedstrijd


Ook dit jaar organiseerden we de vakantie-stickeractie. We vroegen de ‘Liemerianen’ om ook op je vakantiebestemming te laten zien dat je trots bent op de mooie Liemers. Herman ter Heerd deed dit op voortreffelijke wijze met deze mooie foto. Hij ontvangt dan ook het vakantiepakket, beschikbaar gesteld door Liemers Caravans.

Dierendag: konijn
Nuki in het zonnetje


Ook dit keer hebben we met dierendag een dier in het zonnetje gezet. We ontvingen een groot aantal ‘nominaties’ van de meest lieve en schattige huisdieren. Babykonijn Nuki van Linday van Deelen hebben we gekozen als winnaar. En dat leverde haar een prachtig konijnenverwenpakket op van Sascha Diertotaal in Duiven.

Spacer

DLHG

Spacer


Het doel van de Liemers, helemaal goed! is om het sociaal en economisch rendement binnen de domeinen wonen, werken, leven en recreëren te vergroten. Middels deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden over de voortgang van de campagne.
 

de Liemers, helemaal goed!
 

      

dlhg.nl                                                           #dlhg

bottom

Klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief.