Acties, Vrijetijdskrant en terugblik Sportprijs - Nieuwsbrief DLHG - februari 2020

Printen

Indien deze e-mail niet goed wordt weergegeven kunt u via deze link de webversie bekijken.

De liemers, helemaal goed!

Graag houden we u via deze nieuwsbrief op de hoogte Uitgave februari 2020

Winnaars in het zonnetje
tijdens Liemerse Sportprijs

Spacer


De tweede Liemerse Sportprijs leverde mooie winnaars op. Vanuit een prachtige groep genomineerden werden tijdens een spectaculaire avond in Kunstwerk! Het Musiater de winnaars in het zonnetje gezet. Er waren boeiende filmpjes en een mooie bijdrage van onder andere De Graafschap-trainer Mike Snoei.

Voor een mooie foto impressie kijk je op www.liemersesportprijs.nl.

Foto: Rene Nijhuis

divider

Buitenblik ontvangt cheque
van wethouder Elfrink
Regelmatig stellen we een bedrag ter beschikking aan de organisatie, vereniging of event dat het beeldmerk van De Liemers Helemaal Goed zo creatief mogelijk laat terugkomen in haar uitingen. Afgelopen zomer werd tijdens het Buitenblik Festival zowel online als offline op diverse manieren het DLHG-logo naar voren gebracht.

Wethouder Belinda Elfrink reikte kortgeleden een cheque van 250 euro uit aan een van de creatievelingen van Buitenblik, Kristel Gasseling

divider

Vrijetijdskrant
on hold

Krijgt de Liemers een eigen vrijetijdskrant? Dit jaar nog niet. Helaas. Uit een enquête bleek er een grote behoefte om een toeristische Liemerse krant uit te brengen. Desondanks blijkt er op dit moment te weinig dekking om de krant dit voorjaar al uit te brengen. De begroting laat een (te groot) gat zien. Wij gaan nieuwe manieren bedenken om de krant toch nog vlot te trekken - het kan toch niet zo zijn dat we deze in de Liemers niet van de grond krijgen - maar voor dit moment moeten we hierdoor een pas op de plaats maken.

Dat betekent concreet dat er komend voorjaar nog geen krant verschijnt.

Spacer
Spacer

Sanne Smits maakt
winnende foto januari


Onze oproep om mooie foto’s op te sturen die vervolgens worden geplaatst op onze Facebookpagina leveren prachtige plaatjes op. De mooiste foto’s ontvangen 25 euro. Zoals Sanne Smits die de uiterwaarden achter de Ooysedijk bij Zevenaar prachtig vastlegde met haar drone.
 


Heb jij ook een mooie foto? Stuur die op naar .

Bloemen tijdens
Valentijnsactie


In de dagen voorafgaand aan Valentijn riepen we mensen op om hun geliefde te prijzen op social media. Marieke Klein uit Groessen ‘nomineerde’ haar partner en namens Bloemisterij Schepers en DLHG werd daarom op Valentijnsdag een prachtige bos bloemen bezorgd in Groessen.

Spacer

DLHG

Spacer


Het doel van de Liemers, helemaal goed! is om het sociaal en economisch rendement binnen de domeinen wonen, werken, leven en recreëren te vergroten. Middels deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden over de voortgang van de campagne.
 

de Liemers, helemaal goed!
 

      

dlhg.nl                                                           #dlhg

bottom

Klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief.