Noordkaap Challenge levert cheque op voor AED-netwerk Duiven

Ze zijn er dolblij mee. Stichting AED-netwerk Gemeente Duiven mocht uit handen van wethouder Gemma Tiedink van de gemeente Duiven een cheque van 250 euro in ontvangst nemen voor het ‘creatief’ uitdragen van het beeldmerk De Liemers Helemaal Goed (DLHG). 

De projectgroep De Liemers Helemaal Goed zet zich in om deze regio op de kaart te zetten. Het bekende logo is een van de pijlers van de campagne, die wordt ondersteund door de Liemerse gemeenten. De projectgroep deelt regelmatig cheques uit aan partijen die het logo gebruiken.
Voorzitter Werner Willems van Stichting AED-netwerk Gemeente Duiven deed samen met zijn echtgenote Daniëlle mee aan de Noordkaap Challenge. Begin februari stapten Werner en Daniëlle in de bestickerde ‘rallyauto’ om de sneeuw in Scandinavië te trotseren. De Noordkaap Challenge is een roadtrip van ruim 7.000 km naar het meest noordelijke puntje van Europa en weer terug. “Het was een indrukwekkende ervaring”, zegt Werner. “We zagen het magische noorderlicht net als de Noordkaap Globe. Daarnaast hebben we met huskeys gereden en mochten we de ‘echte’ Kerstman, die in Rovaniemi woont, de hand schudden.”

Met het gebruik van het DLHG-logo op de rallyauto laten Werner en Daniëlle zien trots te zijn op de Liemers. Werner lachend: “Al lukte het ons niet om de Liemers via het beeldmerk nog noordelijker te promoten. Maar we zijn heel blij met de cheque. De opbrengst gaat naar onze stichting. We gebruiken het bedrag om zelf docenten op te leiden, die reanimatiecursussen gaan verzorgen.”

Laatst aangepast opdonderdag, 20 augustus 2020 09:24
 • Deel artikel met je vrienden

 • DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden