Op bezoek bij de boer!

Op zondag 29 juni 2014 staan de leukste boeren en tuinders weer voor u klaar! Maar liefst 27 ondernemers rondom Nijmegen, Arnhem en Kleve nodigen bezoekers van harte uit om een dag op de boerderij te beleven. Koeien knuffelen, geitencappuccino proeven of zien hoe natuurkoeien erbij staan? Kom dan tussen 11.00 en 17.00 uur naar dit gratis evenement voor het hele gezin!

Fietsen & wandelen

Organisator Stichting Landwaard heeft samen met hoofdsponsor Rabobank zes fiets-/wandelroutes uitgezet, die de verschillende boerenbedrijven met elkaar verbinden. Er zijn routes in Arnhem-Zuid – Liemers, Land van Maas en Waal, Duffelt, Groesbeek, Wijchen - Leur en Ressen - Bemmel. De routes zijn tussen de 10 en 40 km lang en kunnen gratis gedownload worden vanaf de website www.streekgala.nl.

Route Arnhem-Zuid Liemers

De route Arnhem-Zuid - Liemers is 30 km lang en er is van alles te beleven! Bij Pluimveebedrijf Jansen in Groessen kun je zien hoe eieren worden gesorteerd en verpakt. Bij Zuivelboerderij IJsseloord maken ze heerlijke zuivelproducten met melk van hun eigen koeien. Bij boerderij Willemsen vertellen ze je alles over het houden van koeien en pelsdieren. Boer Jos in Aerdt vertelt je graag over zijn mooie natuurkoeien en bij kersenbedrijf Kampschreur laten ze je alles zien over de kers.

Laatst aangepast opdinsdag, 17 juni 2014 11:35
 • Deel artikel met je vrienden

 • DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden