Win een zomer- of caravanpakket van 100 euro met DLHG logo

De succesvolle stickeractie van vorige zomer gaat op herhaling. Ook dit jaar kun je mooie prijzen winnen wanneer jij een originele foto stuurt van de sticker De Liemers helemaal Goed gemaakt tijdens je vakantie. Dat kan in het buitenland zijn, maar ook gewoon hier in je eigen omgeving.

Liemers Caravans stelt een caravanpakket (of zomerpakket indien je geen caravan bezit) beschikbaar voor de meest originele foto. Dit pakket bevat tevens enkele mooie Liemerse Streekproducten en heeft een totale waarde van maar liefst 100 euro!


Wat moet je precies doen om in aanmerking te komen voor deze prijs? Haal de vakantiesticker bij Liemers Caravans in Duiven of het Eet Lokaal in Zevenaar. Of scoor een sticker wanneer onze ambassadeurs in juli zich in de winkelcentra van de Liemerse plaatsen laten zien. Maak vervolgens een mooie foto waarop de sticker duidelijk zichtbaar is (hoe creatiever hoe beter) en plaats deze op Facebook, Instagram of Twitter.


Vergeet niet om ons te taggen (@Regiodeliemers of #DLHG). Wil je zeker weten dat we je foto niet missen, stuur voor de zekerheid een pb-tje of een mail naar .

Laatst aangepast opdonderdag, 12 juli 2018 21:37
 • Deel artikel met je vrienden

 • DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden