Blog Recreëren in de Liemers (8)

Wat is er in de Liemers allemaal te zien en te doen.

Laat je inspireren door de Liemers!

Wandelt en fietst u ook zo graag door de Liemerse dorpen en steden? En komt u daarna thuis vol ideeën om dat te verbeelden? Dan heb ik leuk nieuws voor u. Want de komende maanden kunt u meedoen aan een wedstrijd voor amateurkunstenaars in De Liemers. Iedereen die in De Liemers werkt, woont of er op een andere manier mee verbonden is, mag meedoen.
Lees meer...

Culinaire fietstocht door een bijzonder stukje Gelderland

Ruim drie jaar geleden kwam een enthousiaste man vol liefde voor regio de Liemers, genaamd Theo Struijk, het Van der Valk Hotel Duiven binnen. Ik was daar toen als Banquet Sales Manager werkzaam en hij wilde graag met mij een evenement organiseren om de Liemers te promoten. Er schoten direct allerlei ideeën door mijn hoofd waarbij culinair genieten centraal stond. Samen bedachten we het idee om een fietstocht te organiseren waarbij het ontdekken van de regio hand in hand gaan met eten en drinken: Tour Culinair de Liemers was geboren.
Lees meer...

Die Nachbarn

Gisteren kwam ik langs Hüthum gereden. Een klein dorp, kerk, paar kroegen en restaurants, weinig winkeltjes, ingeklemd tussen Rijn en A12/A3. Het zou zo een dorp in de Liemers kunnen zijn, maar men spreekt daar Duits, het dorp ligt namelijk net aan de andere kant van de grens.
Lees meer...

Ontdek de Liemers met je smartphone

Actief wandelaar en schutter staat er in mijn profiel. Even over dat wandelen... Sinds ik een paar jaar geleden kennis mocht maken met het fenomeen Kennedymars ben ik gegrepen door het virus van de lange afstandloper. Jezelf pijnigen door 80 kilometer te wandelen binnen 20 uur. Iets doen wat anderen niet doen. Iets doen waar anderen een soort van bewondering voor hebben. Iets doen waar anderen ook stiekem van denken "Die is gek...". Noem het maar mijn manier van verwerken van de midlifecrisis. Die eerste Kennedymars was de Posbankloop. Startend in Velp en vervolgens in de nachtelijke uren over donkere dijken en buitenaf wegen via Westervoort, Loo, Groessen, Duiven richting Giesbeek, Doesburg, Dieren weer terug naar Velp.
Lees meer...

‘De Streekfietstocht’, fietstocht met een doel!

Fietstochten, ze zijn er genoeg in de Liemers. Wanneer je op een zonnige dag op de fiets stapt, kom je genoeg andere fietsende mensen tegen. Dat is ook een van de redenen waarom ik heb gekozen om een fietstocht te organiseren. Maar 'de Streekfietstocht', welke op 4 en 5 oktober 2014 zal worden gehouden, is niet zomaar een van de vele fietstochten.

Lees meer...

Hoe eten en fietsen mensen bindt

Terwijl de herfst van 2014 zich al bijna meldt ben ik druk bezig met de voorbereidingen van een fietsevenement. In mijn leven is er in ieder geval één contradictie. Ik ben een Bourgondiër en ik hou van gezond leven. Maar het is geen contradictie. Met Tour Culinair de Liemers worden mijn levensstijlen gecombineerd. Een culinaire fietstocht: eten en fietsen en vooral... genieten!
Lees meer...

DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
next
prev

DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
next
prev

Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

 

Contact opnemenwe horen graag van je

Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

Inloggen or Aanmelden