Laat je inspireren door de Liemers!

Wandelt en fietst u ook zo graag door de Liemerse dorpen en steden? En komt u daarna thuis vol ideeën om dat te verbeelden? Dan heb ik leuk nieuws voor u. Want de komende maanden kunt u meedoen aan een wedstrijd voor amateurkunstenaars in De Liemers. Iedereen die in De Liemers werkt, woont of er op een andere manier mee verbonden is, mag meedoen.
Deze wedstrijd voor amateurkunstenaars wordt georganiseerd door de Volksuniversiteit Zevenaar samen met drie Liemerse gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar. Maar ook wanneer u in Didam of Montferland woont, moet u gewoon meedoen. Laat maar eens zien hoe mooi en bijzonder het is om hier te wonen!

Ik hoorde laatst van een echte oer-inwoner van Giesbeek, dat hij niet meer ziet hoe mooi het hier is. Dat vind ik zo jammer! We zijn echt bevoorrecht hier. Kijk maar eens goed rond als u in de Randstad bent. Zo groen is het daar niet.

Er zijn hier genoeg mooie plekjes te vinden. Ik verbaas me er iedere keer opnieuw over. Als je gewoon op de fiets even ergens naartoe gaat, zie je al de mooiste dingen. Afgelopen week fietste ik naar Zevenaar door de polder. Er rende tot twee keer toe een haas voor me uit. Ik vind dat heel bijzonder; die dieren zie je overdag niet vaak. En dan rijd ik gewoon naar een afspraak voor mijn werk. Pak dus de fiets, wandel na het eten eens een rondje en kijk eens met de ogen van een buitenstaander naar die mooie plek waar u al zo lang woont. Wedden dat u verrast bent? En wie weet komt u vol inspiratie voor een kunstwerk terug.

Bent u niet zo'n schilder? Dat is geen probleem, want ook met een mooie foto of leuke film mag u meedoen. Laat u inspireren, kies eens een andere invalshoek en laat uw creativiteit de vrije loop.

U heeft nog genoeg tijd om wat moois te maken. U kunt uw werken insturen tot en met 30 september. Ook uw kinderen kunnen trouwens meedoen. Wilt u meer weten? Kijk dan op www.deliemersverbeeld.nl.
De Liemers, helemaal goed!

Websitebeheerder van het platform deLiemershelemaal goed.nl

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
next
prev

DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
next
prev

Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

 

Contact opnemenwe horen graag van je

Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

Inloggen or Aanmelden