Onderwaterpret in de Liemers!

Het is mooi weer, dus tijd om te sporten. Ik houd er van om lekker buiten te zijn, wandelen, hardlopen en fietsen behoren tot mijn favoriete tijdverdrijf maar waar ik echt gelukkig van word is water. Ik ben een echte watersport fan en ik voel me dan ook helemaal thuis in deze waterrijke omgeving, de Liemers.

In de zomer ga ik graag zwemmen in een van de vele recreatieplassen maar natuurlijk is zeilen ook een goede optie. Zelfs in de vrieskou biedt het water mogelijkheden want wat is er nou mooier dan al schaatsend het prachtige winterlandschap bewonderen.

Al toen ik klein was heb ik me geregeld afgevraagd wat zich onder het spiegelende wateroppervlak zou bevinden. Tien jaar geleden ben ik daarom op duikles gegaan bij duikteam Sub Aqua Libera uit Lobith. Vele duiken, opleidingen en hele leuke jaren bij deze gezellige vereniging verder kan ik antwoord geven op mijn vraag.

Het onderwater leven in de Liemers is prachtig! Zodra je kopje onder gaat geniet je van de serene rust en stilte onderwater en het uitzicht van de zon die schaduwen werpt in de onderwaterflora is adembenemend. Natuurlijk mag ook de enorme verscheidenheid aan fauna zoals baarzen, voorentjes, kreeften, slakken en snoeken niet vergeten worden. Duiken is daarmee voor mij een ultiem moment van ontspanning en ik prijs me gelukkig dat ik dat als duikinstructeur met anderen kan delen.

Wil jij, net als veel van onze leden die uit de gehele Liemers komen, ook leren duiken? Kijk dan voor meer informatie op subaqualibera.nl en maak vrijblijvend een afspraak voor een introductieduik.
Laatst aangepast opmaandag, 30 november 2015 11:48
 • Deel artikel met je vrienden

 • Meer in deze categorie:
  « Laat je inspireren door de Liemers!
  Angela Bergsma

  Bedrijf/Vereniging: Duikteam Sub Aqua Libera | Functie: bestuurslid, duikinstructeur en jeugdtrainer

  Duikteam Sub Aqua Libera uit Lobith is een van de grootste duikverenigingen van Nederland. De leden komen uit de gehele Liemers en zelfs daarbuiten. De vereniging is in 1973 opgericht en draait geheel op vrijwilligers. Ze geeft jeugdtrainingen (10+ jaar) en duikcursussen (14+ jaar) op alle niveaus.

  Meer in deze categorie: « Laat je inspireren door de Liemers!

  Laat een reactie achter

  Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

  DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden