Bedrijvigheid in de Liemers: Samen beter!

'Eén en één is drie', zei  mijn oma altijd. En daar heeft ze helemaal gelijk in. Tegenwoordig zijn we wel allemaal heel individualistisch bezig, maar toch zie je steeds meer samenwerkingsverbanden ontstaan. Sinds een paar jaar ben ik actief als zelfstandige zonder personeel (of zelfstandige zonder pecunia, zoals iemand zei toen hij hoorde wat ik ging doen). Lekker mijn eigen bedrijf, met mijn eigen tijden en mijn eigen regels. Heerlijk. Maar alleen is maar alleen. Dus zoek je elkaar regelmatig op, netwerken heet dat dan.

Liemerse ondernemers zijn leuke ondernemers. Ze werken graag samen en ze maken het graag gezellig. Zo kun je iedere week wel ergens koffie gaan drinken met andere ondernemers. Even wat mensen ontmoeten, want we zitten natuurlijk allemaal op ons eigen eenzame ZZP-eiland. Dankzij al die Open Coffees, komen we daar eens vanaf. We doen er ook nog nieuwe contacten en nieuwe inzichten op. En je maakt er nog nieuwe vrienden ook.

Soms kom je bij zo'n koffiebijeenkomst een vakgenoot tegen. Tja, wat doe je dan? Je gaat ook niet meteen slaan. In De Liemers is dat ook helemaal niet nodig, sterker nog, het is juist heel erg leuk om je vakgenoten te ontmoeten. Liemerse mensen zijn namelijk open, nieuwsgierig en ze werken graag constructief samen aan iets. Dus tip je elkaar over leuke klussen, gun je elkaar die grote opdracht en ga je soms zelfs echt samenwerken. Want je kunt elkaar maar beter versterken.

Inmiddels zijn er in De Liemers in mijn vakgebied al verschillende mooie samenwerkingsverbanden ontstaan. Mensen die hun krachten bundelen en zo een compleet pakket aan diensten aan andere ondernemers aan kunnen bieden. Zelf werk ik uiteraard ook samen met verschillende andere ondernemers. Want één en één is drie. En je leert er nog wat van ook.

 

 

Laatst aangepast opwoensdag, 18 februari 2015 15:13
 • Deel artikel met je vrienden

 • Manon Kummer

  Uit de verf communicatie

  Nieuwste van Manon Kummer

  Laat een reactie achter

  Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

  DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden