Logistiek in de Liemers presenteert zich

De Liemers presenteert zich over twee weken op de Provada Vastgoedbeurs in Amsterdam - samen met de logistieke hotspots Rivierenland en LEC Regio Nijmegen - als Logistics Valley.

Een groot aantal steden en regio's neemt deel aan deze vastgoedbeurs. Ik ken deze beurs al wat langer en weet dat de deelnemers zich zo goed mogelijk proberen te onderscheiden met bepaalde sectoren. Bijvoorbeeld Food of mode. Maar niemand presenteert zich zo nadrukkelijk met logistiek. Makelaars en ontwikkelaars die ik de afgelopen dagen sprak, hebben al aangegeven onze stand te bezoeken. Niet in de laatste plaats vanwege de grote dynamiek in het logistiek vastgoed in de Logistics Valley.
Om de mogelijkheden van de Liemers nog eens extra te benadrukken, hebben we een bijeenkomst georganiseerd met de titel 'Logistics Valley, Connecting Rotterdam – Germany'. Burgemeester Ina Leppink-Schuitema van de gemeente Montferland, Burgemeester Johannes Diks van de gemeente Emmerich am Rhein en bestuurslid Wando Boeve van het Strategisch Platform Logistiek lichten tijdens deze bijeenkomst het belang van de binnenvaartverbindingen tussen Rotterdam en de Liemers (Rhein Waal Terminal) toe.

Provada vastgoedbeurs, 3 juni, 11.00 - 12.30 uur, Amsterdam RAI, zaal E 105.


De Provada is vooral een netwerkbeurs. Wij bieden de bezoekers van de bijeenkomst na afloop een lunch aan in de stand van Logistics Valley. Op dat moment wordt ook de nieuwe brochure 'Logistiek in de Liemers' gepresenteerd. In nauwe samenwerking tussen Liemerse gemeenten, bedrijfsleven en onderwijs is een brochure gemaakt die de unique selling points voor de logistiek in de Liemers fraai voor het voetlicht brengt. Denk daarbij aan ligging, bereikbaarheid, arbeidsmarkt, onderwijs, duurzaamheid en ruimte voor grootschalige logistieke activiteiten. We zijn bijzonder blij met de medewerking aan deze brochure van enkele grote logistieke partijen in de regio, van Doesburg tot Zevenaar en van Duiven tot 's-Heerenberg.

Op 3 juni presenteren wij het resultaat om circa 12.30 uur samen met enkele ondernemers. Iedereen die betrokken is bij de logistiek in de Liemers, is van harte uitgenodigd!

voorkant jpeg

Laatst aangepast opmaandag, 19 mei 2014 14:56
 • Deel artikel met je vrienden

 • Gustave Pol

  accountmanager BusinessPark 7Poort Zevenaar en coördinator voor de gezamenlijke logistieke acquisitie voor de Liemers

  Laat een reactie achter

  Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

  DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden