Promo de Liemers, helemaal goed!

Ondernemen in de Liemers is uniek en anders in vergelijking met andere regio's. Vanuit deze gedachte is het platform bizznizz-not-as-usual ontwikkeld. Op dit platform kunnen ondernemers via blogs (verhalen) te vertellen waarom het goed ondernemen is in de Liemers. Om u als blogger aan te melden kunt u een bericht sturen naar . Een blog is een uitgelezen kans om uzelf, uw onderneming en de Liemers positief onder de aandacht te brengen.
  
Bedrijven kunnen "bizznizz-not-as-usual" uitdragen middels een bordbuster. Deze bordbuster geeft een inzicht in de gang van zaken van het bedrijf. Bezoekers/voorbijgangers kunnen voordat zij binnen geweest zijn zien wat voor bedrijf het is en waar het voor staat. De mogelijkheid bestaat om realisatie van de bordbuster door de campagne te laten coördineren. Daarnaast is er een financiële bijdrage voor de realisatie van een bordbuster beschikbaar vanuit de campagne.

Website de Liemers, helemaal goed!
BIZZNIZZ-NOT-AS-USUAL.com is onderdeel van het platform dlhg.nl. Dit platform is erg belangrijk binnen de campagne. Deze bevat alle informatie over de campagne en de eerder verschenen nieuwsbrieven zijn er terug te lezen. Daarnaast is het ook een website met informatie voor mensen die de Liemers nu pas leren kennen.
Laatst aangepast opdonderdag, 30 april 2015 09:53
 • Deel artikel met je vrienden

 • De Liemers, helemaal goed!

  Websitebeheerder van het platform deLiemershelemaal goed.nl

  Media

  Laat een reactie achter

  Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

  DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden