House of Memories

House of Memories

Ongeveer 3 weken geleden, 23 november om precies te zijn, stonden we alweer de laatste dag in de Eusebiuskerk met de kunstwerken uit onze galerie  'De Verzameling' tijdens de Art Arnhem.

Het waren leuke dagen waarop wij veel bezoek ontvingen bij onze stand. Wij vertegenwoordigden bijzondere kunstenaars. Met veel precisie zijn hun werken opgehangen en geplaatst door Cees Cator (een goede vriend van ons) en Jan van Hekke, mijn zaken- en levenspartner. Het was dan ook een lust voor het oog om hier naar te kijken.

Wij merkten dat veel mensen getrokken werden door het werk van Wim Claessen; een kunstenaar uit Limburg die bekend is vanwege zijn verstilde landschappen. Een werk waarin je wegdroomt, waardoor je een intense rust over je heen voelt komen. Zo ook melde zich een goed geklede man tot  onze stand die 'gepakt' werd door het werk. Ik stapte op hem af en vroeg of ik misschien iets over het werk van Wim zou mogen vertellen. Hij keek mij aan en vertelde dat hij redacteur was van De Gelderlander. Hij kwam hier met een andere missie. Hij was benieuwd naar de organisatie van ART Arnhem en vroeg of hij mij wat vragen hierover mocht stellen. Maar natuurlijk mag dat, graag zelfs, antwoordde ik. Hij wilde weten of er voldoende bezoekers waren geweest gedurende de afgelopen 3 dagen, hoe of de verkoop verliep en of het voldeed aan onze verwachtingen. We raakten in een bijzonder geanimeerd gesprek over kunst en over ons werk als ontwerpers. Ik vroeg hem terloops of hij ook wel eens over andere projecten schreef. Zijn interesse was gewekt en ik vertelde hem over het House of Memories. Het innovatieve project dat door de provincie Gelderland net een week tevoren was gewaardeerd met een bijzonder mooie subsidie van € 50.000,- . Een subsidie voor een project, een samenwerking tussen 2 verschillende bureaus; ons creatief bureau Concepts & Images en een technisch bureau ABT. Hij vertelde dat hij hierover graag meer zou willen weten. We maakten een afspraak voor 2 dagen later en wij ontvingen hem en zijn stagiaire (communicatieve wetenschappen) in de inmiddels weer ingerichte 'Verzameling' in Westervoort.

Zijn bezoek leidde diezelfde week tot een prachtig groot artikel in de Gelderlander in de Arnhemse editie, een dag later nog een keer in de Liemerse editie.  Hij was bijzonder enthousiast over deze leuke samenwerking en wij waren enorm blij met deze grootse redactiestukken. Trots op het ontvangen van een bijzondere 'steun' door de provincie van Gelderland. Een stukje vertrouwen om het project House of Memories te promoten; om het in de markt te kunnen zetten. Daar zijn we nu ook druk mee bezig. Het zijn nu de betere partijen waarmee wij aan tafel gaan zitten.

Wij zien mooie kansen voor 2015 en hebben dan ook groot vertrouwen in de toekomst!

Zie co-im.nl onder projecten; House of Memories
Laatst aangepast opmaandag, 15 december 2014 12:12
 • Deel artikel met je vrienden

 • Marie-José van Hekke

  eigenaar, ontwerper, vormgever bij interieurontwerpbureau Concepts & Images BV

  Media

  House of Memories

  Laat een reactie achter

  Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

  DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden