Blog Wonen in de Liemers (3)

Hoe is het om in de Liemers te wonen

Thuiskomen in de Liemers!

Je gaat studeren in Nijmegen. Dan ga je wonen in.... Groessen?

Dit lijkt niet logisch, maar wanneer je de kans krijgt om tijdelijk een prachtige woning binnen het project Glorieus-Wonen te betrekken, dan grijp je deze kans met beide handen aan. Ik wist wel beter dan een klein kamer te huren op slechts 16 kilometer hemelsbreed van een glorieuze locatie. Tenslotte ben ik opgegroeid in de Liemers!

Lees meer...

De Liemerse Matras

Als mensen met mijn man in gesprek raken, zijn ze vaak wat verward. Mijn man Kevin komt namelijk uit Vlaanderen, en dat hoor je direct. Geen ontkomen aan. De Liemers grenst aan Duitsland, dus dat je hier regelmatig Duits hoort spreken, of Nederlands met een Duits accent, dat is men hier wel gewend. Maar een Vlaming is toch heel andere koek, dat hoor je hier minder vaak! We krijgen dan ook bijna altijd de vraag hoe een Vlaming in Zevenaar terecht is gekomen. Daar kunnen we dan de liefde de schuld van geven: ikzelf ben geboren en getogen in Zevenaar. Hij is voor mij hierheen verhuisd.  Mysterie opgelost!
Lees meer...

Liever de Liemers!

Zo'n zeven jaar geleden ben ik vanuit Noord-Brabant naar de Liemers verhuisd. Nog steeds krijg ik de vraag van mensen of ik Brabant dan niet mis? Want daar is het toch zo gezellig en daar zijn de mensen zo leuk? Ik vind het altijd een grappige vraag want ik wil écht niet meer terug naar Brabant. Ik ga u hieronder vertellen waarom.
Lees meer...

DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
next
prev

DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
next
prev

Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

 

Contact opnemenwe horen graag van je

Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

Inloggen or Aanmelden