De Liemerse Matras

Als mensen met mijn man in gesprek raken, zijn ze vaak wat verward. Mijn man Kevin komt namelijk uit Vlaanderen, en dat hoor je direct. Geen ontkomen aan. De Liemers grenst aan Duitsland, dus dat je hier regelmatig Duits hoort spreken, of Nederlands met een Duits accent, dat is men hier wel gewend. Maar een Vlaming is toch heel andere koek, dat hoor je hier minder vaak! We krijgen dan ook bijna altijd de vraag hoe een Vlaming in Zevenaar terecht is gekomen. Daar kunnen we dan de liefde de schuld van geven: ikzelf ben geboren en getogen in Zevenaar. Hij is voor mij hierheen verhuisd.  Mysterie opgelost!

  
Maar het wordt nog veel interessanter als het beroep van mijn man ter sprake komt. Hij is namelijk grimeur, en wel eentje die special effects verzorgt voor televisie, theater, toneel, etc. Vermommingen, 3D effecten, wonden, verouderingen, noem maar op. Hij heeft heel wat BN'ers in zijn stoel gehad. Kevin werkt als zelfstandige zonder personeel, en had zijn atelier voorheen in België. Toen hij naar Zevenaar verhuisde, is het atelier mee verhuisd.


Men is daar vaak heel verbaasd over, zowel opdrachtgevers als buitenstaanders. Vaak denken ze dat als je veel voor televisie en theater werkt, je dan automatisch in het Gooi woont of anders toch minstens in de Randstad, en dat je alle premières etc afloopt. Want 'daar gebeurt het!' Nou, gelukkig denken wij daar heel anders over. Zevenaar is een ideale locatie voor een bedrijf als het onze. Het ligt vlak aan de A12, alle voorzieningen zijn aanwezig, en we hebben nooit last van paparazzi voor de deur van ons atelier!

Laatst aangepast opdinsdag, 04 augustus 2015 10:04
 • Deel artikel met je vrienden

 • Meer in deze categorie:
  « Liever de Liemers!   |   Thuiskomen in de Liemers! »
  Ruby Van Den Bergh-Coenraads

  Ooit juf. Taalfreak. Moedert over puber en peuter. Houdt van @AtelierKevin, muziek, Paul McCartney, lezen, katten, oude foto's. Wil een tekenfilm inspreken.

  Komt uit Zevenaar

  Laat een reactie achter

  Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

  DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden