Thuiskomen in de Liemers!

Je gaat studeren in Nijmegen. Dan ga je wonen in.... Groessen?

Dit lijkt niet logisch, maar wanneer je de kans krijgt om tijdelijk een prachtige woning binnen het project Glorieus-Wonen te betrekken, dan grijp je deze kans met beide handen aan. Ik wist wel beter dan een klein kamer te huren op slechts 16 kilometer hemelsbreed van een glorieuze locatie. Tenslotte ben ik opgegroeid in de Liemers!

De mensen die niet meer in de Liemers wonen, maar hier wel zijn opgegroeid, zullen nog steeds referen naar het gebied de Liemers als "thuis". Voor diegene die nog nooit in de Liemers hebben gewoond, zullen het ook niet kennen. Maar kom je wonen in de Liemers, dan merk je pas hoe herkenbaar en gemoedelijk het is. De Liemers kent geen extremen. Het heeft geen uithangbord en slaat zichzelf niet op de borst. En laat dit nou het mooie zijn van de Liemers!

Het gebied kenmerkt zich met een aantal kleine en zelfstandige gemeenten, geclusterde dorpen en wat middelgrote steden aan de randen van de Liemers. Dit gebied lijkt wel een afspiegeling van Nederland op schaal. Grote bedrijven hebben zich hier gevestigd, natuurlijk alles te maken met de goede ontsluiting en bereikbaarheid. Midden- en klein bedrijf glorieert op lokaal gebied. Talrijke verenigingen organiseren (feestelijke) activiteiten voor hun medebewoners. En een uitstapje naar de grote stad kan makkelijk worden afgewisseld met een fietstocht door de prachtige natuurgebieden.

Er gebeurt wat in de Liemers. De Liemers geeft de ruimte om te ontwikkelen. De Liemers is degelijk, nuchter, kent geen uiterste. En dat geeft mij ook een bepaalde rust. Want hoe lang ik dan ook van huis ben geweest, thuiskomen doe ik in de Liemers!

Ik hoop dat er meer mensen komen genieten van dit mooie plekje in de Liemers: glorieus-wonen.nl

David Jordens
Tijdens kantooruren werkzaam op de marketing & sales afdeling van een coöperatie en in zijn vrije tijd sportief op pad.

Laatst aangepast opmaandag, 07 december 2015 12:22
 • Deel artikel met je vrienden

 • Meer in deze categorie:
  « De Liemerse Matras
  De Liemers, helemaal goed!

  Websitebeheerder van het platform deLiemershelemaal goed.nl

  Meer in deze categorie: « De Liemerse Matras

  2 reacties

  Laat een reactie achter

  Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

  DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden